Meer weten?

Wilt u meer weten? Hieronder kunt u informatie vinden over:

  • Het Klanttevredenheidsonderzoek;
  • Het Kwaliteitshandboek;
  • Voedingswebsites;
  • Bij welke netwerken de praktijk is aangesloten;
  • Met wie de praktijk samenwerkt.

Klanttevredenheidsonderzoek:

lanttevredenheidsonderzoek-logoDiëtistenpraktijk ‘t Keuze Dieet vind het belangrijk om te weten wat uw mening is. Daarom is er een klanttevredenheidsonderzoek ontwikkeld. De praktijk wordt gemiddeld beoordeeld met een 7,9 en is daar heel blij mee. Hopelijk kunnen we u blijven begeleiden naar een gezonde leefstijl. De praktijk blijft voortdurend verbeteren en is heel dankbaar met alle suggesties. Zo kan ’t Keuze Dieet zich voortdurend blijven ontwikkelen. Bent u benieuwd naar de recensies van de praktijk? Klik hier om het klanttevredenheidsonderzoek te downloaden.

Kwaliteitshandboek:

Om de kwaliteit van de dieetadvisering zo hoog mogelijk te houden, registreren_van_kwaliteitheeft Diëtistenpraktijk ’t Keuze Dieet een kwaliteitshandboek ontwikkeld. Hierin zal onder andere informatie te vinden zijn over de organisatie, procesbeheersing, middelen en materialen, kennis en vaardigheden en borging van hele kwaliteitssysteem.
Klik hier om het kwaliteitshandboek te downloaden.

Voedingswebsites:

De onderstaande voedingswebsites worden aangeraden door ’t Keuze Dieet. Op de sites staat meer informatie over voedingsgerelateerde thema’s.

koolhydraatarmrecept coeliakie

Aangesloten bij de volgende netwerken:

Om de samenwerking tussen andere hulpverleners te blijven bevorderen en uit te stralen waar ’t Keuze Dieet voor staat, is de praktijk aangesloten bij wel zeven netwerken. Hierdoor blijft de kwaliteit hoog. Indien u op het logo van één van de netwerken klikt, wordt u gelinkt naar de website.

gripopkoolhydraten                      kcoetz

Samenwerking:

Diëtistenpraktijk ’t Keuze Dieet heeft een samenwerking met andere hulpverleners om u een zo hoog mogelijke kwaliteit te garanderen. Indien u op het logo van één van de praktijken klikt, wordt u gelinkt naar de website.

fysiotherapie-leidsevaart      logo_cjg_haarlem   logolokethaarlem