’t Keuze Dieet

Hieronder kunt u lezen waar Diëtistenpraktijk ’t Keuze Dieet om bekend staat en waar de praktijk in gespecialiseerd is.

Gezonde voeding en leefstijl

Om gezond te kunnen leven is goede voeding en leefstijl van belang. Gezonde voeding en voldoende beweging houden het lichaam in conditie en zorgen er voor dat u minder kans heeft op het krijgen van diabetes, hart- en vaatziekten en sommige vormen van kanker.  Klachten kunnen verminderen, weg gaan en weg blijven door bewust te leren kiezen. Zo kan de diëtist u adviseren wat goed voor u is en hoe u kunt variëren met diverse voedingsmiddelen.

Met ’t Keuze Dieet wordt gekeken welke keuzes u het beste kunt maken. Er wordt een plan opgesteld met persoonlijke doelen en op welk termijn u deze wilt gaan halen. Bovendien wordt er rekening gehouden met uw persoonlijke wensen, leeftijd, geslacht, werk en hobby’s.  Zo wordt er gekeken naar welk eten u lekker vindt. U kunt blijven genieten, maar zal verleidingen leren te weerstaan. Dit zal ervoor zorgen dat u het dieet makkelijk vol kunt houden.

Dietistenpraktijk 't Keuze Dieet

Voor iedereen een passende keuze!

Recreatieve sport en topsport

De diëtist in deze praktijk heeft de Post-HBO opleiding Sportdiëtetiek succesvol afgerond op de Hogeschool van Amsterdam en heeft hierdoor de specialisatie sportdiëtist. Zij kan u leren hoe u verantwoord kunt eten, passend bij uw trainingsschema.
Klik hier voor meer informatie over voeding bij sport binnen de praktijk.

't Keuze Dieet - sportdietetiek

Diabetes type 1 en 2

Met het certificaat voor de Post-HBO cursus Voeding en Diabetes die zij behaald heeft aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) kan zij u ook met diabetes mellitus bekwaam begeleiden. Samen met u stemt zij de voeding af op uw medicatie (zoals orale medicatie en insuline).
Klik hier voor meer informatie over voeding bij diabetes binnen deze praktijk.

Bel naar 06 17403165 voor het maken van een afspraak of stuur een email naar info@jannakoopman.nl